torsdag 13 oktober 2011

husfärg å staket









Staketet älskar ja! Ett högre ner mot strandvägen å ett lägre som altanräcke! (ev. bygga de lodrätt ner mot strandvägen)


Vi har ännu inte bestämt färg på huset.. de måste ju vara ljust enligt bestämmelserna (eller falurött men de e absolut inte att tänka på!).


Ljusgrått e fint men ja lutar lite mer åt färgen som på de översta huset. Lite mer sandfärgat.


Känns varmare å mysigare.. åså måste vi ju ha tegelrött tak så då tror ja sandfärgat passar bättre än grått.. från början ville ja ha vitt - men där har ja tänkt om. Inte så praktiskt. Jag är inte så praktisk.


Vilken färg röstar ni på? (kanske blir nån annan i slutändan iallafall - huset ska ju målas först nästa sommar)


Nu ska ja göra lite te me honung till mej å Filippa. Blev en vabdag idag. Filippa har ont i halsen å har vart hes som en kråka. Igår va hon hemma me morfar. Men tror de blir dagis imorrn igen!


På återseende!

2 kommentarer:

  1. Hej hej! Malins kompis här igen....
    Måste säga att staketet är såå himla snyggt. Vi kommer göra liknande som spalje till vår uteplats. Håller med om att Hus 1 har den finaste färgen. Passar nog jättebra till rött tegel tak med sin varma färg.
    Grymt nyfiken på hur huset kommer bli färdigt. Kikar in ibland för att följa....
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. javisst e staketet fint! Passar nästan alla stilar :) blir mer å mer husbygge här så snart de sätter igång på "riktigt", den sista november :) ja e oxå sååå nyfiken på hur de kommer bli! Svårt å föreställa sig hur de blir me alla tillval å ändringar som vi gjort. Kommer kanske inte alls likna ursprungsbilderna som ja lagt upp här.. vi får se //Linda

    SvaraRadera